om oss
Eva Tannemyr 

En av Sveriges mest kunniga och erfarna LPG – terapeuter. Hon har arbetat med LPG i 11 år. Det är hennes proffsighet och önskan att hela tiden sträva efter att utveckla denna metod att lindra muskel och ledvärk, reducera slapp hud och celluliter samt minska ärr och påskynda läkning efter operationer som gör henne till en toppkraft inom området.

Jennie Gunnarsson 

Har gjort karriär som massage och spaterapeut på Stockholms mest välrenommerade gym och spainrättningar: Sturebadet och Grand Hotel Spa. De som fått behandling av henne berättar om ett kärleksfullt bemötande och ett par händer som vet exakt var de gör bäst verkan vare sig hon arbetar med eller utan en LPG maskin.

De här två tillsammans

Deras professionella arbete och smittande entusiasm i förening som gör Forces by Sweden till ett så spännande företag. Det händer något magiskt när de delar erfarenheter med varandra. De kontrollerar och diskuterar behandlingar, studerar nya rön, samarbetar med läkare och friskvårdsinrättningar och har en ödmjukhet inför yrket och sina kunder. Något som de båda tycker är extra viktigt i en tillvaro där allt går i expressfart

Samarbetspartners: SPR AthleticsBokadirektImprova och Marcus Cirin PT